آموزش تولید محتوای سایت ؛ مراحل اصلی فرآیند تولید محتوا
اگر تصمیم به آموزش تولید محتوای سایت گرفتهاید و با فرآیند تولید محتوا آشنایی زیادی ندارید. ما در این مطلب سعی کردهایم این فرآیند را به چند قدم ساده تقسیم کنیم تا شما در هنگام تولید یک محتوا، چیزی را از قلم نیندازید.
مراحل اصلی در فرآیند تولید محتوا
قدم اول در آموزش تولید محتوای سایت انتخاب کلمات کلیدی است :
انتخاب کلمات کلیدی برای تولید یک محتوای خوب، باید به هنگام تعیین استراتژی بازاریابی محتوایی انجام شود. اول از همه شما باید متناسب با موضوع وبسایت و مخاطبانتان، لیستی از کلمات کلیدی مناسب تهیه کنید. برای این کار می توانید از ابزار گوگل به نام ابزار کیورد پلنر (keyword planner) استفاده کنید.
در نهایت، انتخاب کلمات کلیدی ، فرآیندی است که به مرور تکمیل میشود و با توجه به نیازهای مخاطب، سوالات و نظرات او و محصولات یا خدمات شما ، تغییر میکند.
قدم دوم در آموزش تولید محتوای سایت تحقیق و جستوجو است
بعد از این که کلمات کلیدی محتوای خود را مشخص کردید، باید فرآیند تولید محتوا را آغاز کنید. حالا شما میخواهید یک محتوای خاص تولید کنید تا مخاطبانتان با خواندن آن یکی از مشکلات خود را حل کنند، یا جواب سوالی را بیابند. قبل از هرکاری بهتر است گشتی در اینترنت بزنید، یا با افراد متخصص گفتگو کنید. در این صورت متوجه خواهید شد تابه حال چه مقالات یا محتواهایی درباره این کلمات کلیدی نوشته شده است.
آیا محتوای شما مزیت خاصی نسبت به محتواهای رقبایتان دارد؟ مثلا به روزتر است، یا نحوه نوشتن آن برای مخاطب جذابیت بیشتری دارد؟
قدم سوم در آموزش تولید محتوای سایت نوشتن عنوان جذاب و مناسب است
یکی از مهمترین مسائل در تولید محتوا، انتخاب عنوانی جذاب است. بسیاری از مخاطبان بر اساس عنوان محتوای شما، آن را برای خواندن انتخاب میکنند، یا به آن توجهی نمیکنند. در انتخاب عنوان این چند نکته را رعایت کنید:
- طول عنوان محتوا نه بسیار بلند باشد و نه بسیار کوتاه
- اگر برندی شناختهشده دارید، از اسم برندتان در عنوان استفاده کنید (استفاده بیش از حد باعث لطمه به برند شما میشود)
- از کلمات جذاب برای نوشتن عنوان استفاده کنید
- عنوان محتوا را طوری بنویسید که مخاطب نسبت به خواندن آن احساس نیاز کند و نتواند بیتوجه از کنار آن عبور کند
قدم چهارم در آموزش تولید محتوای سایت تولید و نوشتن محتوا است
حالا با توجه به آموخته های خود در آموزش تولید محتوای سایت در وب اپراتور و اطلاعات و دانش تخصصی خود و تحقیقاتی که درباره کلیدواژه هایتان انجام دادهاید، شروع به نوشتن محتوا کنید. زبان نوشتار شما باید متناسب با مخاطبانتان باشد. اما درهرصورت، باید از جملاتی روان و واضح استفاده کنید. همچنین از به کار بردن جملات طولانی در پروسه تولید محتوا پرهیز کنید. طول محتوای شما با توجه به موضوع متن، تغییر میکند. سعی کنید از دادن توضیحات اضافه بپرهیزید، اما در عین حال مطالب را به صورت کامل توضیح دهید تا برای مخاطبانتان کارآمد و کاربردی باشد.
به خاطر داشته باشید اشتباهات نگارش و زبانی، اعتماد مخاطبان به شما را کم خواهد کرد!
قدم پنجم در آموزش تولید محتوای سایت اضافه کردن عکس است
مغز انسان عاشق دیدن تصاویر است و با محتوای بصری ارتباط بیشتری برقرار میکند. یک عکس به تنهایی میتواند به اندازهی هزاران کلمه حرفی برای گفتن داشته باشد.
اگر از تصاویر در محتوای خود استفاده نکنید، جذابیت محتوا را از بین بردهاید. تا جای ممکن از تصاویر بومیسازی شده استفاده کنید تا به چشم مخاطب آشنا به نظر برسد. همچنین استفاده از تصاویر جذاب را برای جلب توجه مخاطب در نظر داشته باشید.
قدم ششم در آموزش تولید محتوای سایت اجرای نکات سئوی محتوا است
بعد از نوشتن محتوا نوبت میرسد به بهینهسازی آن برای موتورهای جستجو. برای این کار باید چند مورد اصلی را رعایت کنید:
- بهینه سازی متاتگ ها
- بهینه سازی تگ های H
- بهینهسازی لینک های داخلی
- بهینه سازی تصاویر
- بهینه سازی توضیح تصاویر (تگ Alt)
برای آشنایی بیشتر با اصول سئو محتوا ، مقاله فرش لینک را در وباپراتور از دست ندهید.
قدم هفتم در آموزش تولید محتوای سایت بازبینی و نگارش نهایی محتوا است
تقریبا کارهای اصلی فرآیند تولید محتوا را به اتمام رساندهاید. حالا وقتش رسیده که یک بار دیگر نگاهی به محتوایتان بیندازید و هرگونه اشتباهی را برطرف کنید. همچنین میتوانید محتوا را به فرد دیگری نشان دهید تا آن را ویرایش کند. در این صورت امکان هرگونه خطا در نگارش یا دیگر مسائل، کمتر میشود.
اگر تجربه یا سوالی در خصوص تولید محتوا برای سایت دارید از طریق نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
2 دیدگاه
kabiry · ( سهشنبه ، 12 ژوئن ، 2018 ) در 11:49 ق.ظ
سلام جناب برنامه گرافیکی محتوای آموزشی اصلا چه نرم افزاری است درمورد چیه
فرزین اعتماد · ( سهشنبه ، 12 ژوئن ، 2018 ) در 3:55 ب.ظ
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ، نرم افزار پاورپوینته PowerPoint