معرفی فاکتورهای مهم در آنالیز سئو سایت وردپرس – سایتتان را خودتان آنالیز کنید !
با توجه به رقابتی شدن کلمات کلیدی ، ابزار های مختلفی در زمینه ها آنالیز و بررسی سئو توسط شرکت ها و سایت های محتلف معرفی شدند.برای استفاده از بعضی از این ابزار ها نیازی به پرداخت هزینه نیست مثل ابزار وبمسترتولز گوگل (کنسول گوگل) که کاملا رایگان است و میتوانید ۰ تا صد سئو سایت وردپرس خودتان را از نظر مقایسه گوگل در آن مشاهده کنید.
برخی ابزار های خدماتی مخصوصا ابزارهای کلمات کلیدی ، بصورت پرمیوم یا پولی هستند و بعضا بعد از خرید اکانت ، امکانات منحصر بفردی را در اختیار دیجیتال مارکتر ها قرار میدهند. اما تمامی اطلاعات خامی را که یک سایت آنالیز در اختیار شما قرار میدهد نیاز به تجزیه و تحلیل دارد.
در اینجا لیستی تهیه کردیم برای شما که میتوانید در مورد اجزای این تجزیه تحلیل بیشتر آشنا بشید و خودتان بصورت ساده تری این تجزیه و تحلیل یا بررسی سئو را انجام دهید.
Table of Contents
Title Tag و H TAG تگ عنوان سایت
این قسمت در مورد تگ های سایت شماست.یعنی به طور کل اسم سایت شما و عنوان مطالب سایت شما و سرتیتر های عنوان نوشته شما
در وردپرس عنوان اصلی سایتتان را میتوانید از قسمت تنظیمات > عمومی > عنوان سایت تغییر دهید. و در قسمت معرفی کوتاه توضیحات کوتاهی از موضوع وبسایت خود یای کسب و کارتان همانندعکس زیر قرار دهید.
این کار به موتورهای جستجو کمک میکند تا درک بهتری از مطالب و موضوع اصلی سایت شما داشته باشند.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با تگ های H و تایتل های سایت اینجا کلیک کنید.
Meta Description توضیحات متا
نوضیحات متا همان نوشته هایی هستند که در گوگل یا دیگر موتورهای جستجو به همراه عنوان مطالب ما نمایان میشوند.این توضیحات به ما اجازه میدهند تا به مخاطب نشان دهیم با خواندن این محتوا چه چیزهایی به دست می آورند.
در وردپرس افزونه هایی همچون سئو یواست SEO YOAST به ما این امکان را میدهد تا بتوانیم برای هر محتوا توضیحات متایمان را اضافه کنیم.
اطلاعات بیشتر در مورد توضیحات متا یا Meta description را از اینجا بخوانید.
Alt Attribute یا خصیصیه آلت
یک خصیصیه است که به موتورهای جستجو اطلاعاتی در مورد تصاویر وبسایت شما را میدهد. این کار برای درک موتور جستجو از تصاویر وبسایت وردپرسی تان لازم است.
شما میتوانید این خصیصه را در تصاویرتان در هنگام آپلود در وردپرس به اسم متن جایگزین اضافه کنید.
اطلاعات بیشتر در مورد ALT تصاویر
In-Page Links لینک های داخلی
لینک های داخلی اگر در سایت شما بصورت درستی بکار رفته باشند ، گردش کاربر را در سایت شما بهتر میکنند.شما میتوانید لینک های داخلی سایتتان را با کلمات کلیدی که به آنها لینک شده در پنل وبمسترتولز سایتتان مشاهده کنید.
به قسمت search traffic > internal links در پنل وبمسترتولز بروید.
Broken links لینک های شکسته
به لینک هایی گفته میشود که به صفحات ۴۰۴ هدایت میشوند و هیچ اطلاعاتی را برای کاربر دربر ندارند. این لینک ها در بررسی سئو ، از نظر سئو میتوانند امتیاز منفی برای شما داشته باشند.
بهتر است با افزونه ی LINK Broken checker در وردپرس این لینک ها را در سایتتان پیدا کنید و آنها را بی پیوند کنید.
Robots.txt فایل ربات سایت
یکی از فایل های مهم در بررسی سئو سایت است . فایل ربات سایت اجازه دسترسی به کرولر های موتور جستجو به محتوای سایت شما را میدهد.یعنی اگر برخی محتوای سایت شما درگوگل ایندکس نمیشود ممکن است دلیل بر اجازه نداشتن دسترسی برای فایل ربات سایت شما باشد.
این فایل را میتوانید از آدرس زیر ببینید > آدرس سایت شما /robots.txt
برای مثال https://google.com/robots.txt به جای گوگل . کام آدرس سایت خود را قرار دهید.
اطلاعات تکمیلی در مورد فایل ربات robots.txt
XML Sitemap سایت مپ سایت
سایت مپ یا همان نقشه سایت ، به شما این امکان را میدهد تا با استفاده از آن مطالب سایت خود را برای کرولرهای موتورهای جستجو به زبان XML دسته بندی کنید تا راحت تر مطالب سایت شما را پیدا کرده و ایندکس کنند.
در وردپرس افزونه هایی نظیر XML sitemap این کار را بصورت رایگان و بسیار راحت برای شما انجام میدهند. همچنین این کار توسط افزونه سئو یواست هم انجام میپذیرد.
اطلاعات تکمیلی در مورد نقشه سایت
Mobile Friendly واکنشگرایی با موبایل
یکی از موارد مهم و اساسی در بررسی سئو واکنشگرا بودن یا رسپانسیو بودن سایت هم در دکستاپ هم در گوشی های هوشمند تبلت و موبایل است.این از نظر گوگل خیلی مهم است که سایت شما طراحی خوبی داشته باشد تا کاربر در نسخه موبایل دچار سردرگمی و اذیت شدن از بابت زوم کردن صفحه نشود.
پس کافیه روی عکس زیر کلیک کنید و آدرس سایتتان را در فیلد خواسته شده وارد کنید. تا ببینید آیا سایتتان رسپانسیو یا واکنشگرا هست یا خیر !
اطلاعات تکمیلی در مورد ریسپانسیو موبایل
Canonical Url آدرس کانونیکال
هنگامی که شما برای سایتتان SSL خریداری میکنید ، آدرس سایتتان از HTTP به HTTPS تغییر میکند.. در این هنگام باید آدرس جدید یعنی HTTPS را با Canonical در قسمت هدر سایت قرار دهید چرا که ممکن است برای شما عمل محتوای تکراری اتفاق بیوفتد.
یعنی گوگل HTTP و HTTPS سایت شما را ۲ تا سایت جداگانه تشبیه میکند.
برای حل این موضوع میتوانید افزونه های مربوط به اضافه کردن تگ کانونیکال را بر روی سایت وردپرس خودتان نصب نمایید.
خبر خوب هم اینکه تمامی افزونه های سئو این تگ را به سایت شما اضافه میکنند ، پس نیازی نیست یک افزونه جدا برای اینکار نصب کنید
Link juice یا ارزش سرازیر لینک
اگر حین گرفتن آنالیز وبسایت به شما کلمه لینک جویس را دادند بدانید که این کلمه نشانگر ارزش سرازیر لینک صفحه است.
ما در اینجا در رابطه با لینک جویس Link juice توضیحات مفصلی برایتان ارائه دادیم.
اگر حین آنالیز سئو ، به کلمه یا واژه ای ناآشنا برخورد کردید میتوانید آن را از طریق نظرات برای ما به اشتراک بگذارید تا به لیستمان اضافه کنیم.همچنین اگر نظر یا تجربه ای در خصوص آنالیز وبسایت دارید خوشحال میشویم آن را از همین طریق با ما به اشتراک بگذارید.
0 دیدگاه